Marc Jacobs následuje tradici v posledních dvou sezónách, nyní ve stylu eklektické fantazie, pro jeho novou reklamní kampaň podzim zima 2016/2017. Fotografie pořídil módní fotograf David Sims. Do role modelů se ztělesnili herečky, zpěváci, modelky a dalších hvězdy, které se představují na tmavých portrétech.

Styl kampaně se nese z androgynních mužských pohledů na top modelku Cara Delevingne na hip-hop super hvězdu Missy Elliott a držitelku Oscara Sissy Spacek, snímky se zaměřují na roční viktoriánské období, s inspirací v rock and rollu.

Hovoříme-li o modelce Cara Delevingne, Jacobs napsal na svůj Instagram příspěvek o modelce: "Jednou za uherský rok máme dost štěstí, že model má tak velkou osobnost, že skoro zastiňuje módní look.

"Když jsem se před několika lety setkal s Carou, vyzařovala tato dívka bezmeznou živočišnou energii a velký smysl pro humor. Cara se stala dynamickou, otevřenou a nezávislou ženou."

Photographer: David Sims
Models: Cheyenne Keuben, Estella Boersma, Grace Bol, Ally Ertel, Flo Dron, Riley Montana, Binx Walton, Sarah Abney, John Tuite, Carlos Santolalla, Sissy Spacek, Missy Elliot, Kembla Pfahler, Annie Clark, Cara Delevingne, Julia Banas, Willy Morsch, Kiki Willems, Marilyn Manson, Courtney Love, Juno Templ, Kendall Jenner, Keiji Haino, Adwoa Aboa, Tyg Davison, Susan Sarandon, Genesis P-Orridge
Styling: Katie Grand
Hair: Guido Palau
Make-Up: Diane Kendal
Set Design: Stefan Beckman

Courtesy of Marc Jacobs